Aquesta és la primera plana web de'n Max Sunyer, guitarrista i compositor català, en la que hi podreu trobar totes les dades biogràfiques, per coneixer el que ha esdevingut la seva trajectoria professional, tambe hi podeu trovar tota la seva discografía, i us podeu descarregar un fragment de cada disc; podreu coneixer amb quines formacions es possible de contractar-lo, i tambe hi han uns apartats de reculls de premsa i de textes que va escriure en Max per descobrir més sobre la vessan humana d'aquest personatge.
Ara esteu a la plana de novetats, on hi podeu trobar l'últim disc (per el moment), també quins seràn els seus propers concerts, i un apartat d'instrumens, amplificadors, i altre material, que en Max té en venda.
Nomès una cosa, el feedback, qué us sembla la pàgina?, necessiteu + info?, afegirieu alguna cosa?, siusplau envieu-nos els vostres comentaris a JB DESSIGNS on@mailbox.as

DISCOGRÀFIQUES

Nuestro Rio -NOVETAT!-NEW!-
CD
KBK 119 BI-1320/02 (2002)

BAIXA'T TRES FRAGMENTS: El Pavo.MP3
medley1.mp3 , medley2.mp3

Nuestro Río és un treball molt especial, un disc gravat en directe amb una formació de músics de Múrcia i Alacant, que habitualment formen part d’orquestres de ball o formacions de mùsica clàssica. Tots ells, carregats d’il.lusió i dirigits pel meu amic José Luís Santecruz, vàren fer possible aquest que aquest projecte esdevinguès real. Trempera i frescor a dojo, amb temes pròpis i standards arranjats lliurement, tot plegat amb un crit d’atenció a la societat: salvem el riu Segura! – un dels rius més contaminats del país.


Gravat a la sala Stone Age (Torrevella, Alacant), els díes 16 i 17 de febrer de 2002
-
Max Sunyer: guitarra
Marcial Picó: flauta
Venancio Espinosa: trombó
Mario Ruíz: trompeta
Fransuá González: saxos
Toni Marín: baix
José Alberto Abellán: percussió
Miguel Angel Orengo: batería
Jorge L. Valentino i Silvia Floole: cors
Solle i Tony Rastroño: veu i cors
Estanis Santacruz: veu
Manolo Berná: recitat
Paco Vilches: guitarra
José Luís Santacruz: Arranjaments, direcció,
teclats i veu


Masteritzat a Barcelona per Andreu Jacob

V

PROPERS CONCERTS

EN VENDAGuitarra GIBSON LES PAUL 40 ANNIVERSARY

negra, pickups P-90 crema, ferratges daurats, clavilles de pasta, estoig original.

2104.00 €

CONTACTE

Guitarra WASHBURN HB50 (1988) birdseye maple top, transparent cherry color, thinline semihollow body amb un F-hole, 2 pickups humbucking, pearl tuning buttons, ferratges daurats, funda.


601.00 €

CONTACTE

 

Amplificador MESA BOOGIE MARK III de 60/100 Wats, amb tots els complements de la gama més alta, moble de fusta massissa vernissada, un altaveu de 12”, flycase.

2104.00 €

CONTACTE